Wednesday, December 12, 2007

Ömma fingrar

Har gått och haft ont i ett gäng fingrar nu i snart en månad. Det har dock inte gjort nått större har jag tyckt och jag har kört på, om men med lite smärta men vad gör det - det finns dom som har de värre. Ända tills nu har detta funkat bra. Märk väl - TILLS NU

Gjorde ett besök på Domen i söndags. Sugen som jag var så körde jag på och skrapade ihop 5,5 timmar påt - Med ömma fingrar inte bara hudmässigt utan även invändigt så var det inte mitt smartaste drag so far....

Vaknade på måndagmorgonen med ett ringfinger som gör typ 100 gånger ondare än tidigare. Ja ja, tänkte jag, får väll vila idag då och gå påt imorgon igen - på en dag lär det ju repa sig - NOT :( Allt eftersom dagen gick så svullnade fingern från att när jag vaknat varit i prinskorvsklassen till att på eftermiddagen blåst upp sig till typ frukostkorvklassen. FÖRBANNADE JÄVLA SKIT!!!


Nu lär jag inte direkt kunna göra mitt yttersta på några dar. Jag som äntlingen började komma in i de hela igen och så händer detta. De ända jag kan försöka trösta mig med är att vädret inte är det bästa och att dagarna som passerar inte är särsklit optimala för några utomhusaktiviteter. Det jag går miste om när jag nu väljer att vila mina stackars fingrar några dar är snarare ett gäng kalla timmar i "garaget" under min vägg.


Bilden nedan tycker jag är en bra illustration över hur det skulle kunna se ut när man så här års ger sig ut för att trotsa vädrets makter och för att halka omkring bland blocken. Inte bara nu utan även i maj förekommer dessa dagar vilket denna bild är ett levande bevis på då den togs den 18 samma månad.

Jag vet inte hur väl det framgår på bilden att de hällregnar och problemet (La Deluge, Hamburgö) som jag desperat försöker...ja, jag vet faktiskt inte vad det är jag försöker... ialla fall är det inte särskilt överhängande vilket inte direkt förbättrar situationen : )


Happ, va gör man då. Just nu känns det som det enda vettiga är attsokm sagt vila några dar och sen försöka träna på som vanligt igen, så vanligt det nu går, och försöka ignorera de onda. De har funkat tidigare så det gör det nog nu med, va vet jag.


/DO

No comments: