Monday, March 9, 2009

Boulder-SM Halmstad

Jag jobbar på att återhämta mig från min goa hangover efter helgens SM i Halmstad. Sent om sider bestämde jag mig efter att i stort sett betämt mig för att stå över för att ändå åka.
Jag tänker inte uttalla mig om hurvida jag ångrar att jag åkte eller inte men en sak är säker och det ar att jag inte pallar skriva om det. Iaf. inte om själva tävlandet för min egen del. För att kort sammanfatta det hela så gick det för jävligt och jag är sämst.

Som vanligt såg HKK till att det hela blev en mycket trevlig tillställning och lite extra schysst med middag på kvällen där Shawn Boye visade smakprov på sin kommande film The Sends.

Ett speciellt tack måste jag komma ihåg att rikta till Västerviks-crewet som såg till att jag fick tak över huvudet och slapp sova i någon containern natten till Söndag.

Inga bilder blev bra men lägger till trots upp några ändå.../DO

3 comments:

Emil Rylander said...

verkligen kul att du kom, trots att du inte är nöjd=), är det bara jag eller är alla bilder lite smått suddiga?(ska ju visserligen till optikern imorrn)

Daniel Olausson said...

Va ganska kul att vara där ändå...

Det blir nog inget kul optikerbesök för din del :-)... Bilderna är kassa, jag vet om det. Tog dom med en liten skitkamera och la upp dom för att ja tyckte det var bättre än inget.../DO

Anonymous said...

badminton rules for singles [url=http://loveepicentre.com/]wales dating[/url] badminton rules for singles http://loveepicentre.com/ yoho personals