Thursday, January 14, 2010

95.2

Så var man hemma igen efter ännu en dag i skogen. Snön har över natten fått dra sig tillbaka rejält till följd av milda förhållanden. Tyvärr leder också det milda förhållandena i kombination med det smältande snön till att allt blir ofattbart blött.

Dagen spenderade vi i 95.2 i förhoppningen om att hitta i alla fall ett torrt problem, något som visade sig vara lättare sagt en gjort. Jimmy och jag slet hårt med handdukar och krita för att försöka få torr Sens Dessus Dessous och efter mycket slit kunde båda få sig en rejäl workout på ett områdets absolut coolaste problem. Tyvärr fick jag aldrig till toppen och det kändes jävligt surt att ha så svårt för slutet på problemet då resten passar mig ganska bra och att det trots blöta grepp i stort sett gick att länka. Förvisso är det inget snack om att cruxetmovet fortfarande är ogjort men det är allt annat än omöjligt att få ihop. Får se om jag eventuellt ger den ett par försök senare men just nu känns det inte så värt...

Nedan finner ni ett par bilder från tisdagen i Èléphant...

/DO

4 comments:

Anonymous said...

Kul med mycket uppdateringar! Keep up the good work! /mh

Anonymous said...

Mer bilder på killen med mustach, arabiskt påbrå, som bor i er gitê. Han är fan tajt. /riktigt söt, go och trevlig tjej.

T said...

Du, det kan knappast vara snöigare än i Gööötet... fasen va allt är isigt nu. Bit ihop och tänk bort de där hypokondrislängarna, du ÄR stark.

Anonymous said...

I will not approve on it. I assume nice post. Specially the title attracted me to review the unscathed story.