Monday, April 21, 2008

Sendingspree i STHLM

Per Norgren har gjort första repetitionen av Stefan Petterssons Houdini assis på Långholmen i Stockholm. Ett expertutlåtande antyder dock att problemet kanske inte håller graden utan att det kanske bör graderas ner till 8A+.

LeStef fortsätter i samma goda anda och senast har han gjort en räd i Norrland och där han flashat Fly and cry ss 8A och gjort Saga 8A på Raholmen. Detta var Stefans andra 8A flash och båda har han gjort inom en veckas tid. Hittills i år har han gjort 14 8A och hårdare.

Peter Bosma har gjort första repetitionen av Petterssons andra 8B i Stockholm nämligen The Queen Mother i Brudberget. Peter passade även på att göra Freak Gasoline Accident.

In Bohuslän har Erik Heyman gjort Magnus Lindstedts Puss på morfar vilken när den gjordes 2000 graderas 8b+ och då ansågs som en av världens hårdste traditionella turer. Erik ska ha sagt att han tycker 8a+.

Stort Grattis till er alla!


/DO

2 comments:

Anonymous said...

Vadå expertutlåtande?? Tänkte först att du var ironisk, men det verkar inte riktigt så. hur f-n kan du tro på sånt s---t rätt av? Vet du hur många försök Jens har lagt ner på problemet? Exakt, hur ska han då kunna uttala sig.

För övrigt, Action Direct håller inte 9a, det var för många som skickade leden på för kort tid.

Daniel Olausson said...

Du trodde rätt i början - Jag var ironisk...

Och vadå Action Direct

/DO